feature-img

Vi är experter på golvslipning

Vi är ett företag som bland mycket annat är experter på golvslipning. Hos oss kan du därför få bästa möjliga hjälp när det kommer till just golvslipning. Trots att ditt golv är gammalt och slitet kan det nämligen räcka med en golvslipning för att få det i ett gott skick igen. Det är med andra ord inte alltid som det är nödvändigt att lägga ett helt nytt golv, utan det kan gott och väl räcka med att du slipar ditt befintliga golv. Detta är en process som både är enklare, snabbare och billigare än vad det är att lägga ett nytt golv. Just därför kan en slipning av ditt golv utan tvekan vara att föredra i de fall då det är ett alternativ. Eftersom vi vet hur påfrestande det kan vara att ha ett pågående byggprojekt i hemmet eller på kontoret utför vi dessutom alltid våra golvslipningar på snabbast möjliga sätt, detta utan att för den sakens skull låta det gå ut över kvalitén på det jobb vi utför.

Vi erbjuder våra tjänster i Stockholmsområdet

Oss kan du som bor i Stockholmsområdet vända dig till för att få hjälp med slipning av ditt golv. Du behöver inte bo i en viss del av Stockholm för att kunna ta hjälp av oss, utan oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor någonstans finns vi här för att hjälpa dig.

feature-img

Vi är baserade i Skogås

Vi är ett företag som är baserade i Skogås. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till dig som bor i Stockholm med omnejd. Ta därför kontakt med oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp som du behöver.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify